Gastenboek

John

Datum: 15-11-2014 | Door: Smithc61

This is really attentiongrabbing, You're a very professional blogger. I have joined your rss feed and sit up for in search of extra of your fantastic post. Also, I have shared your site in my social networks! fddbaggcaeekadee

Danki!

Datum: 31-05-2014 | Door: Nicole

Hee ouwe blogger! Bedankt dat ik nu weer met een dikke strot zit!!!
Blijf jij nou gewoon maar schrijven. Gewoon omdat t kan...

En ook nog bedankt van de leuke kaart van je schizofrene vriend.

X

4 nachtjes slapen.....

Datum: 23-05-2014 | Door: Leonieke

Er is een tiet van komen en .......er is een tiet van gaan .
Aan al het goede .....komt een end .
Je moet maar zo denken ; je ging heen met een koffer vol medicijnen , je komt terug met een koffer vol super mooie herinneringen!!
Niemand neemt jou dit avontuur meer af .
Geen eens tijd om je dit te realiseren , het volgende avontuur dient zich al aan , Amerika here we come !
Nou meid , groetjes aan Gio en Polar ,

Hartstikke leuk om je snel weer te zien ,
Xxx , Leo

Zr.Sandra

Datum: 19-05-2014 | Door: Dad

Dag mevrouw de zuster, ja wij begrijpen het wel, dat je het moeilijk vindt om daar weg te gaan. Logisch gezien alle omstandigheden daar. Wel lijkt het er op, dat het weer je gunstig is gezind. Het is nu al een paar dagen zo'n beetje jouw temperatuur. We gaan ons best doen om dit iig voort te zetten tot 01-06, om vervolgens iets verderop weer de warmte in te duiken en voor de rest. Misschien troost het je een klein beetje dat echt onwijs veel mensen uitkijken naar je thuiskomst, welnu hoe leuk is dat? Nog ruim een week en dan is het zover. Wij kunnen bijna niet wachten.

laatste weekje!

Datum: 19-05-2014 | Door: Anneke

Wat zul het de komende anderhalve week verschrikkelijk moeilijk hebben! Het klinkt altijd allemaal zó gezellig en relaxed. Moet je weer terug naar dat gehaaste leven in Nederland, is wél ff wat anders hè! Het scheelt dat je daarna lekker Amerika onveilig mag maken met de hele familie. Geniet nog even die laatste dagen een héél véél sterkte met afscheid nemen van de mensen, het eiland, het werk, en het heerlijke leven daar. Dikke knuffel!

hoezo platte humor?

Datum: 19-05-2014 | Door: Nicole

Nou moet je niet gelijk zo overdrijven... zoveel lol hebben we nou ook weer niet gehad. Echt niet. Nee echt niet hoor!! :D

(Dushi ontzettend bedankt. Toptijd gehad!!! Neem nog een ijsje van Gio van me. En ik weet dat je niet zo graag heel nieuwe dingen eet, maar citroen en chocolade schijnt wel een aanrader te zijn ;))

Bon Pasku

Datum: 29-04-2014 | Door: Diegenediebijnakomt

Weet je echt niet meer dat IEDEREEN met kerst tegen elkaar zei. .. Bon Pasku! Hoe noemde je je kerstham ook alweer :D
Bonaire doet gekke dingen met je hè?! ;)

ik ben er bijna...

Datum: 21-04-2014 | Door: Nicole

Ik ben er bijna!
Maar nog niet helemaal!
Jeej zoooooooo'n zin in.
Ennuh kan ik die dolfijnen alvast reserveren?

Bob

Datum: 11-04-2014 | Door: Nicole

Ik ben zo blij dat Bob nadat ik ruim anderhalf jaar geleden de relatie verbroken heb nu weer een nieuwe liefde gevonden heeft. Hij is strak, glad, betrouwbaar, spreekt je niet tegen, doet zijn werk extreem goed en dat luchtje... ach dat luchtje went ook. Over een week vind je het lekker. Doe Bob de hartelijke groeten van mij!

Zr. Sandra

Datum: 22-03-2014 | Door: Dad

Dag lieverd, tsja en dan ben je weer thuis en inmiddels alweer een week aan het werk. Zit er al weer helemaal in. Druk bezig met het NSS-gebeuren, want de wereldleiders moeten natuurlijk optimaal beschermd gaan worden. Ons mam is nog niet helemaal in haar element, maar er is een kleine kentering te bespeuren, want die heeft vandaag haar eerste werkdag er op zitten en het is goed, dat die ook weer een beetje in haar ritme komt. Lieverd wat een mooie tijd hebben we gehad bij jou op Bonaire. We kunnen ons nu nog beter voorstellen hoe erg jij het daar naar je zin hebt. Heel erg onwijs bedankt voor je goede zorgen en al het moois wat je ons hebt laten zien en beleven. We hadden dit echt voor geen goud willen missen. Groetjes aan iedereen en we facetimen.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht